sluit

De Fabeltjeskrant & de Grote Dierenbos-spelen + workshop

Film
Junior
Specials

Kom zondag 13 januari naar de speciale vertoning van De Fabeltjeskrant & de Grote Dierenbos-spelen met na afloop een leuke workshop in Studio LUX.

Meneer de Uil is terug, met groot nieuws uit Fabeltjesland! Het is tijd voor de Grote Dierenbos-spelen, waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen in een spannende competitie. Daarnaast is er natuurlijk nog veel meer te beleven. Zo dreigt de picknick van Juffrouw Ooievaar in het water te vallen als er allerlei dieren verdwalen. Daarnaast viert Stoffel de Schildpad zijn verjaardag en hij heeft een wel heel bijzondere wens: hij wil leren vliegen. Kortom: de dieren hebben het superdruk.

Georgina Verbaan spreekt de stemmen in van Truus de Mier en Zaza Zebra en Richard Groenendijk is te horen als Ed & Willem Bever. Elsje Scherjon, die vanaf het eerste moment de stem van Juffrouw Ooievaar heeft ingesproken, doet dat ook voor de bioscoopfilm. Niemand minder dan Armin van Buuren spreekt de stem in van het nieuwe personage DJ Wally. Van Buuren verzorgt ook voor een gedeelte de muziek van de film.

WORKSHOP NA DE VOORSTELLING
Na de film zijn de kinderen van harte welkom bij de leuke workshop die verder voortbouwt op de thema’s van de film, zoals vriendschap. Er zijn verschillende activiteiten voor de kinderen, waaronder een spel gericht op beeldende vorming. Kom gezellig knutselen, kletsen en spelen in Studio LUX!

Adviesleeftijd 4+
De workshop is inbegrepen in de prijs van het filmkaartje.

Voor de reguliere vertoningen van De Fabeltjeskrant klik je hier.

 

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden