sluit

De Staat On The Big Screen met Eric Corton

Film
Specials

Neem samen met de Nijmeegse band De Staat een kijkje achter de schermen bij hun meest iconische muziekvideo’s, gepresenteerd door Eric Corton. Te gast zijn onder meer de muziekvideoregisseurs Ruben van Leer, Koen Mortier, Barry Annes en Max Porcelijn.

De band neemt tijdens deze avond het publiek mee in het maakproces van hun eigenzinnige muziekvideo’s. Regisseurs, filmmakers en de band zelf zijn aanwezig om te praten over de samenwerking met De Staat en over hoe het eindresultaat tot stand is gekomen. Eric Corton is de gastheer die avond en zal zowel bandleden, waaronder frontman Torre Florim en de filmmakers, interviewen.

De Nederlandse alternatieve rockband De Staat is al aan de weg aan het timmeren vanaf 2009, met als één van de hoogtepunten hun optreden op Lowlands in 2019. Zij werden gevraagd om The Prodigy te vervangen als headliner, wat de Nijmeegse band met verve gedaan heeft. In 2017 heeft De Staat het voorprogramma verzorgd van The Rolling Stones in een uitverkochte Johan Cruijff ArenA. Het jaar ervoor, in 2016, deden ze 21 shows als voorprogramma van Muse.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden