sluit

Despicable Me 3

Film

Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug voor een nieuw avontuur.

Balthazar Bratt, een kindster uit de jaren 80, is bezig met een plan om Hollywood te vernietigen en de wereld te veroveren. Hij is kwaad omdat zijn TV show afgelast is. Aan Gru de taak om hem te stoppen. Maar dat gaat moeilijk als hij erachter komt dat hij een charmante en succesvolle slechte tweelingbroer heeft genaamd Dru. Nadat ze elkaar ontmoet hebben, probeert Dru om Gru over te halen om weer een slechterik te worden. Welke keuze zal Gru maken?

Despicable Me 3 is het vervolg op de succesvolle Despicable Me en Minions films. Ook bij critici valt de film in de smaak. In 2014 werd Despicable Me 2 genomineerd voor een Oscar voor beste animatiefilm. Steve Carell (The Big Short, Little Miss Sunshine) keert terug als de iconische stem van Gru in de Engelse versie van de film. In de Nederlandse versie van de film wordt deze stem ingesproken door Jon van Eerd (Mannenharten).

Let op! De vertoning van Despicable Me 3 (2D/OV) op woensdag 5 juli om 14.45 uur, zoals deze in de weekfolder staat, vindt helaas geen doorgang. Op woensdag 5 juli om 14.45 uur draait wel Verschrikkelijke Ikke 3 (2D/NL).

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden