sluit

The Royal Opera – Don Giovanni

Film
Royal Opera House
Specials

Opera of ballet in de filmzaal; een bijzondere avond uit! Nergens heb je zo goed zicht op de voorstelling dan tijdens een live vertoning in het filmhuis. Op DI 8 OKT is Don Giovanni te zien.

DON GIOVANNI
Intriges, jaloezie, humor, woede… en vergelding!

Het nieuwe seizoen van het Royal Opera House begint met Mozarts meeslepende meesterwerk over de tijdloze verleider Don Giovanni; de talloze vrouwen die hij het hof maakt en de wraak die hem derhalve ten deel valt. De opera heeft haar tijdloze roem verworven door de zeer gevarieerde portrettering van de complexe karakters, snelle actie en een samenspel van komische en ontroerende situaties. Een internationale cast van zangers – zowel bekende als debuterend bij The Royal Opera – brengt onder leiding van dirigent Hartmut Haenchen de geweldige aria’s en ensembles van deze operafavoriet ten tonele.

Coproductie met Israeli Opera, Gran Teatre del Liceu, Barcelona en Houston Grand Opera

THE ROYAL OPERA HOUSE
Nergens heb je zo goed zicht op de voorstelling dan tijdens een live vertoning in het filmhuis. De dramatiek, de passie en de emoties: op het witte doek worden ze levensecht. Juist door de cameralens die tussen jou en de voorstelling zit, krijg je een blik op het toneel die je zelfs vanaf de beste rij in het theater niet kunt krijgen. Je kijkt de zangers en dansers recht in het gezicht. Je voelt hun adem, ervaart hun kunst en hun talent. Een unieke belevenis!

Verder in het Royal Opera House programma:

Ballet:
DI 12 NOV – Concerto/ Enigmavariaties/ Raymonda (derde akte)
DI 10 DEC – Coppélia
DI 24 DEC – De Notenkraker
DO 16 JAN – Doornroosje
DI 25 FEB – The Cellist / Dances With a Gathering
ZO 12 APR – Het Zwanenmeer
DO 28 MEI – Het Dante project

Opera:
DI 8 OKT – Don Giovanni
DO 24 OKT – Don Pasquale
WO 29 JAN – La bohème
DI 17 MRT – Fidelio
DI 21 APR – Cavalleria Rusticana & Pagliacci
DO 18 JUN – Electra

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden