sluit

The Royal Opera – Don Pasquale

Film
Royal Opera House
Specials

Opera of ballet in de filmzaal; een bijzondere avond uit! Nergens heb je zo goed zicht op de voorstelling dan tijdens een live vertoning in het filmhuis. Op DO 24 OKT is Don Pasquale te zien.

DON PASQUALE
De Welshe bas-bariton Bryn Terfel, zeer geliefd bij The Royal Opera, voert de cast aan in deze nieuwe productie van Donizetti’s komedie over een huiselijk drama tussen twee generaties.

Het geestige verhaal over een man van middelbare leeftijd, Don Pasquale wiens vermeende jonge vrouw hem om haar vingers windt – met haar eigen romantische doel voor ogen – weet al eeuwenlang het publiek te vermaken en te verrassen. Niet in de laatste plaats dankzij de briljante muziek en de virtuoze vertolking door de vocalisten. Deze schitterende productie van Damiano Michieletto laat zien hoe eigentijds de karakters blijven, ook voor het huidige publiek, en hoe dit tijdloze verhaal altijd zal blijven ontroeren.

Coproductie met Opéra national de Paris en Teatro Massimo, Palermo

THE ROYAL OPERA HOUSE
Nergens heb je zo goed zicht op de voorstelling dan tijdens een live vertoning in het filmhuis. De dramatiek, de passie en de emoties: op het witte doek worden ze levensecht. Juist door de cameralens die tussen jou en de voorstelling zit, krijg je een blik op het toneel die je zelfs vanaf de beste rij in het theater niet kunt krijgen. Je kijkt de zangers en dansers recht in het gezicht. Je voelt hun adem, ervaart hun kunst en hun talent. Een unieke belevenis!

Verder in het Royal Opera House programma:

Ballet:
DI 12 NOV – Concerto/ Enigmavariaties/ Raymonda (derde akte)
DI 10 DEC – Coppélia
DI 24 DEC – De Notenkraker
DO 16 JAN – Doornroosje
DI 25 FEB – The Cellist / Dances With a Gathering
ZO 12 APR – Het Zwanenmeer
DO 28 MEI – Het Dante project

Opera:
DI 8 OKT – Don Giovanni
DO 24 OKT – Don Pasquale
WO 29 JAN – La bohème
DI 17 MRT – Fidelio
DI 21 APR – Cavalleria Rusticana & Pagliacci
DO 18 JUN – Electra

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden