sluit

Latin Special – Dansworkshop Reggaeton bij Ema

Film
Specials

Ema, de nieuwe film van regisseur Pablo Larraín is een explosief, stijlvol en gewaagd portret van een danseres, die alles op alles zet om herenigd te worden met haar zoon. Om de première van deze Chileense dansfilm te vieren, hebben we op donderdag 19 maart een Latin Special. Onderdeel hiervan is een losse dansworkshop Reggaeton i.s.m. MaxStudios!

Voor slechts € 3,00 kun je meedoen. Vergeet niet om ook een kaartje voor de Latin Special: Ema + inleiding te kopen (inclusief film). Voorafgaand kun je in een speciaal voorprogramma jouw (opgedane) dansskills tonen en kun je zien hoe filmpersonages dansen op het nummer waarop jij hebt leren dansen!

De jonge Ema (Mariana di Girolama) danst in het experimentele dansgezelschap van haar man: choreograaf Gastón (Gael Garcia Bernal). Na een schokkende gebeurtenis besluit het stel hun 7-jarige adoptiezoon Polo af te staan. In de nasleep hiervan wordt hun huwelijk hevig op de proef gesteld, terwijl Ema een plan smeedt om haar zoon terug te krijgen. Uitgerust met een vlammenwerper, en met hulp van haar vriendinnen, zwoegt ze dag en nacht om haar gezin te redden.

LATIN SPECIAL
Om de première van deze Chileense dansspektakelfilm te vieren, organiseren we een Latin Special. Deze special bestaat uit een losse dansworkshop door MaxStudios en uit een inleiding door Oficine met aansluitend de vertoning van de film Ema.

19.15 uur     Dansworkshop Reggaeton door MaxStudios
20.30 uur    Inleiding Oficine + Ema

Oficine streeft ernaar om de Latijns-Amerikaanse film onder de aandacht de brengen van het Nederlandse publiek. Vanwege hun jarenlange ervaring in de verschillende lagen en aspecten van de Latijns-Amerikaanse cinema hebben de leden van Oficine een breed netwerk opgebouwd binnen de Nederlandse en Latijns-Amerikaanse filmindustrie en hebben zij uitgebreid samengewerkt met (educatieve) instellingen die zijn gericht op de Latijns-Amerikaanse geschiedenis en cultuur. Bij deze speciale vertoning van Ema zal Oficine een passende inleiding verzorgen.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden