sluit

English Subs – Temblores

Film

Een nieuwe film van regisseur en scenarioschrijver Jayro Bustamante (Ixcanul), waarin een familieman heen en weer wordt gesleurd tussen de liefde voor familie, de grenzen van religie en de vrijheid om te kiezen van wie je houdt.

Wanneer veertiger Pablo (Juan Pablo Olyslager) terugkeert naar zijn huis buiten Guatemala Stad, wacht een verslagen familie hem gespannen op. Iedereen is in shock: Pablo is verliefd geworden op een andere man en dat gaat tegen alle religieuze waarden van de familie in. Ze geven hem een ultimatum: of hij laat zich ‘genezen’ door de kerk, of hij zal voorgoed verbannen worden. Pablo komt voor een duivels dilemma te staan; kiest hij voor de man waarvan hij houdt, of voor zijn familie? Temblores ging in première op het Filmfestival van Berlijn en is geselecteerd als de openingsfilm van World Cinema Amsterdam. Voor zijn debuutfilm Ixcanul werd Bustamante bekroond met de prestigieuze Zilveren Beer Alfred Bauer Prijs op het Filmfestival van Berlijn.

ENGLISH SUBS
On a weekly basis we now offer you film screenings with English subtitles. That way, people from all over the world who would like to go to the cinema but feel inhibited, either because they cannot understand the spoken language or do not have a sufficient understanding of the Dutch language to read the subtitles, will still be able to enjoy the films we screen.

 

 

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden