sluit

Filmkring 2.3: 19-11-2020

Film
Cursus

Wil je weer een herfst lang genieten van de beste premièrefilms, als een van de eersten in Nederland? Kom dan naar de Filmkring! Donderdag 3 september vindt de eerste editie plaats en het bestelformulier staat online.

Elke voorstelling wordt kort ingeleid door LUX-filmdocent Mark Meuldijk, die je graag iets over de achtergronden van de betreffende filmtitel vertelt. Tegen inlevering van het toegangskaartje ontvang je koffie of thee met iets LUX-lekkers. De films vormen een doorsnee van het LUX-programma. Het kunnen ontroerende, spraakmakende prikkelende en dwarse titels zijn. Diversiteit is gewaarborgd. Je kunt in elk geval rekenen op enkele hits van de filmfestivals van Cannes, Toronto en Venetië. De definitieve titels maken we via de LUX-website bekend.

In verband met de coronacrisis is er nu een planning tot 1 januari 2021. Voor de periode daarna zal een nieuwe inschrijvingsprocedure plaatsvinden in het najaar.

INFO OVER DE ABONNEMENTEN
Je kunt kiezen tussen twee varianten: een tweewekelijks of vierwekelijks abonnement. Uiteraard kun je, voor zover de voorraad strekt, ook losse voorstellingen bezoeken.

FILMKRING 1 en 2 vinden plaats op donderdagen en FILMKRING 3 en 4 op dinsdagen. Dit seizoen zijn er op de donderdagen (FILMKRING 1 en 2) twee voorstellingen, één voorstelling om 11.30 uur en één voorstelling om 12.30 uur.

VIERWEKELIJKS ABONNEMENT
FILMKRING 1: 3 september, 1 oktober, 29 oktober, 26 november. Er zijn elke donderdag twee filmkring-voorstellingen, om 11.30 uur en 12.30 uur.
FILMKRING 2: 17 september, 22 oktober, 19 november, 10 december. Er zijn elke donderdag twee filmkring-voorstellingen, om 11.30 uur en 12.30 uur.
FILMKRING 3: 8 september, 6 oktober, 3 november, 1 december. De voorstellingen vinden plaats om 11.30 uur.
FILMKRING 4: 22 september, 20 oktober, 16 november, 15 december. De voorstellingen vinden plaats om 11.30 uur.

TWEEWEKELIJKS ABONNEMENT
Het tweewekelijkse abonnement is een combinatie van FILMKRING 1 en FILMKRING 2 of een combinatie van FILMKRING 3 en FILMKRING 4.

NB. Als je voor een vierwekelijks abonnement op de donderdag kiest, kun je starten op 3 of op 17 september. Wanneer je voor de dinsdag kiest, op 10 of op 24 september. Er is geen inhoudelijk verschil tussen deze twee abonnementen. We willen vanwege de te verwachten grote belangstelling het publiek zoveel mogelijk spreiden.

KOSTEN
Inclusief inleiding, koffie of thee en iets LUX-lekkers!
Filmkring 1 of 2 (4 voorstellingen): € 46,00
Filmkring 1 én 2 (8 voorstellingen): € 88,00
Filmkring 3 of 4 (4 voorstellingen): € 46,00
Filmkring 3 én 4 (8 voorstellingen): € 88,00

Losse voorstellingen inclusief inleiding, koffie of thee en iets LUX-lekkers: € 12,50, alleen verkrijgbaar aan de kassa op de dag van de voorstelling.
Na aanvang van het programma vindt geen restitutie plaats van abonnementsgeld. Het abonnement is persoonlijk. Introducés zijn tegen betaling natuurlijk van harte welkom.

Op het bestelformulier kun je de kaarten bestellen en een voorkeur voor de plaatsen doorgeven. Hierop staan ook de voorwaarden.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden