sluit

Filmkring – After The Wedding

Film
Cursus

After the Wedding is een meeslepende dramafilm vol onverwachtse wendingen, geregisseerd door Bart Freudlich. Michelle Williams speelt de manager van een weeshuis dat een mysterieus aanbod ontvangt van een zakenvrouw uit New York, gespeeld door Julianne Moore.

Isabel is de manager van een weeshuis in India en reist naar New York om zakenvrouw Theresa te ontmoeten, die haar weeshuis mogelijk een grote som geld wil schenken. In ruil daarvoor wil ze Isabel inlijven bij haar organisatie. Het is een lastige keuze om haar weeskinderen achter te laten, maar ze hebben het geld hard nodig. Om elkaar beter te leren kennen nodigt Theresa Isabel uit voor de bruiloft van haar dochter. Maar als bij de ontmoeting van vrienden en familie blijkt dat Theresa getrouwd is met Isabel’s ex, slaat bij Isabel de argwaan toe. Is het toeval dat de vrouw 20 miljoen dollar aan háár weeshuis wil doneren? Of weet ze iets af van het geheim dat Isabel met haar ex deelt? Isabel wordt geconfronteerd met haar verleden en voor een groot, moreel dilemma geplaatst.

Filmkring
Tijdens de Filmkring zie je de beste premièrefilms als een van de eersten in Nederland. Je leert over de achtergronden van de film, onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers. Elke voorstelling wordt kort ingeleid door Mark Meuldijk.

 

 

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden