sluit

Go Short

International Short Film Festival Nijmegen
Film
Go Short

Go Short is hét festival voor de korte film in Nederland. Van 5 tot en met 9 april 2017 vindt de negende editie van Go Short plaats.

In 5 festivaldagen worden de beste recente korte films van Europa vertoond en worden de Go Short Awards uitgereikt. De focus van het festival ligt dit jaar op de Zweedse filmmaker en hoofdgast Jonas Odell, filmland Spanje en het thema reizen. Tijdens het festival zijn er onder andere workshops, feestjes, ontmoetingsplekken voor filmmakers en het publiek en is er een festivalpaviljoen waar je wat kunt eten of drinken.

Go Short is verdeeld in filmblokken met een specifiek thema en bevatten verschillende korte films. Een van de programma’s is Go Shorty, met filmblokken speciaal voor de jonge filmliefhebbers. Ook zie je bij Go Short de films van het 48 Hour Film Project Nijmegen, waarbij deelnemende teams in 48 uur een korte film maken met een genre, een voorwerp en een regel tekst. De Go Short Awards worden op zaterdag uitgereikt dus zie je op zondag de Jury Winners en Audience Favorites.

Voor het volledige programma & tickets kun je terecht bij Go Short

Wil je helemaal in het festival duiken? Schaf dan nu vast een Go Festivalpas aan. Deze pas geeft je toegang tot alle filmblokken (enkele specials uitgezonderd) en feesten. Met de Go Discountpas krijg je €2,50 korting op alle filmblokken. Bij een pas krijg je een Go Short tas, die dit jaar ontworpen is door Isabel Herguera.

Meteen een pas kopen?
Go Festivalpas € 85,00
Go Studentenpas € 65,00
Go Discountpas € 15,00

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden