sluit
LUX Gebouw

GS: Happiness – Love in Times of Tinder

Film
Go Short
Lux Gebouw

Tijdens de 11e editie van Go Short – International Short Film Festival Nijmegen ontdek je vijf dagen lang het beste dat korte film te bieden heeft. Het thema is dit jaar Happiness.

HAPPINESS: A HOPEFUL JOURNEY TO A EUPHORIC DISASTER
‘Als je maar gelukkig bent’. Dan is het goed. Maar hoe word je dat? De focus op geluk is groot en lijkt soms wel obsessief. Alles moet leuk zijn, we moeten de beste versie van onszelf zijn en er is weinig ruimte voor tegenslag. In het themaprogramma Happiness gaan we in op verschillende vragen: hoe ga je om met falen? Maakt de digitale zoektocht naar liefde gelukkig? En wat zijn de alternatieve wegen naar geluk? Aan de hand van grappige, ontroerende en treffende korte films proberen we hier een antwoord op te vinden.

LOVE IN TIMES OF TINDER
Het geheim tot geluk is liefde. En het vinden van liefde is makkelijk tegenwoordig, we hoeven niet eens meer naar buiten om iemand te vinden! Hoewel fysieke afstanden makkelijk te overbruggen zijn met moderne datingapps, lijken de emotionele afstanden tussen mensen alleen maar te groeien. Durven we wel echt contact te maken in het Tindertijdperk?

Kijk voor het volledige programma en kaartverkoop op goshort.nl.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden