sluit

GS: Jacqueline’s Shorts + Interview

Film
Go Short

Tijdens de 11e editie van Go Short – International Short Film Festival Nijmegen ontdek je vijf dagen lang het beste dat korte film te bieden heeft. Eén van de filmmakers die deze editie centraal staan is Jacqueline Lentzhou.

MAKERS IN FOCUS
De veelbelovende filmmakers Jacqueline Lentzou en Bálint Kenyeres zijn speciale gasten de aankomende editie. Beide makers worden gezien als rijzende sterren en ontvingen internationaal veel waardering voor hun films: zo won Lentzou afgelopen mei in Cannes de prijs voor meest belovend filmtalent en werd Kenyeres dit jaar geselecteerd voor de competitie van het filmfestival van Locarno. De makers zijn tijdens het festival in april aanwezig om zich onder andere voor te stellen aan het publiek, te praten over hun films en hun expertise over te dragen op de studenten van de Go Short Campus.

JACQUELINE’S SHORTS + INTERVIEW
Met trots verwelkomt Go Short de Griekse filmmaker Jacqueline Lentzou (29) als een van haar twee hoofdgasten. Lentzou maakt dramafilms over intimiteit en eenzaamheid. Tijdens Go Short 2019 laat Jacqueline haar prijswinnende korte films zien, geeft ze een masterclass en beantwoordt ze vragen tijdens Q&A’s en een uitgebreid interview.

Klik hier voor programma en kaartverkoop.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden