sluit

Goldie + dansworkshop

Film
Specials

Vertoning van Goldie inclusief een streetdance/hiphop workshop van dansschool Maxstudios (v.a. 8 deelnemers). De 18-jarige Goldie hoopt door te breken als danseres, al is de weg naar succes vol tegenslagen. Laat je op vrijdag 17 januari inspireren door de dansmoves van Goldie en leef je uit tijdens de aansluitende dansworkshop!

Goldie (Slick Woods) uit New York droomt ervan om door te breken in de entertainment business door als hiphop-danseres te verschijnen in een videoclip. Ze wil hiermee geld verdienen om haar minderjarige zusjes uit de handen van de jeugdzorg te houden nadat hun moeder is opgepakt. De weg naar het gedroomde succes is vol tegenslagen maar de eigenzinnige Goldie laat zich daardoor niet uit het veld slaan.

Het beroemde model Slick Woods speelt de hoofdrol en maakt met de film haar acteerdebuut. Voorafgaand aan de film wordt er een korte dansvideo vertoond van de winnaar van onze danswedstrijd.

DANSWORKSHOP
MaxStudios is een dansschool gevestigd in Arnhem en Nijmegen die danslessen en workshops geeft in verschillende stijlen zoals Hiphop, Female, Dancehall en Afrodance. Na de filmvertoning organiseert MaxStudios een streetdance/hiphop workshop van ongeveer drie kwartier voor de liefhebbers. Laat je inspireren door de moves van Goldie en ontdek de danser in jezelf. Iedereen is welkom, de workshop is zowel geschikt voor mensen met weinig als voor bezoekers met veel danservaring.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden