sluit

De Grote Movie Machine Filmquiz

Film
Specials

Een nieuwe editie van de Grote Movie Machine Filmquiz staat alweer op de planning. Op vrijdag 22 november is het weer zo ver! Ook nu zijn er weer zaalrondes. De winnaar van de zaalrondes plaatst zich voor de finaleronde en het wordt natuurlijk weer een leuke en gezellige avond in Studio LUX.

Teams tot maximaal drie personen kunnen zich van tevoren aanmelden of op de avond zelf samenstellen. Heb je al een team samengesteld kun je dat melden op [email protected] onder vermelding van ‘filmquiz’. Wacht niet te lang, er is een beperkt aantal zitplaatsen en vol is vol!

De quizvragen worden ook bij de komende editie gesteld op basis van filmfragmenten, audiofragmenten van quotes en filmmuziek, verdraaide filmposters, trivia en anekdotes. Er zijn open en multiple choice vragen (een gokje kan dus ook werken) en de vragen komen zowel uit arthouse als commerciële films uit heden, verleden en alle windstreken.

De inloop is vanaf 19.30 uur en de quiz begint om 20.00 uur. Dit duurt tot uiterlijk 23.30 uur. Entree bedraagt € 8,50 (studenten/CJP € 6,00)

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden