sluit

Hallo Wereld!

Film
Junior

Deze kleurrijke film van regisseurs Anne-Lise Koehler en Éric Serre verkent de vraag ‘wie ben ik?’ door middel van een prachtige animatiestijl die erin slaagt de ups en down die bij het leven komen kijken op een luchtige manier in beeld te brengen.

Wie ben ik? Heb ik pootjes? Hoe leer ik ademen? En oh ja … wat ik eet ik eigenlijk graag? Een fantasierijk debuut van papier-maché en stop-motionanimatie. Samen met de dieren ontdekken kinderen tijdens Hallo Wereld! stap voor stap de wereld.

Kom lekker knutselen en film kijken in LUX!
Ook onze jongste bezoekers hebben we gemist en zijn weer van harte welkom om van prachtige films te genieten. Om te vieren dat de wereld stukje bij beetje weer opengaat organiseren we op zondag 13 juni naast de vertoning van de prachtige nieuwe animatiefilm Hallo Wereld! een fijne knutselactiviteit. De film draait om 13.00 uur en het knutselen vindt plaats tussen 12.00 en 15.00 uur. Lekker buiten knippen, plakken en kleuren terwijl papa, mama, opa of oma genieten van een heerlijke kop koffie op ons nieuwe terras. Natuurlijk kun je ook lekker mee knutselen als je niet naar de filmvertoning gaat. Is het slecht weer? Dan verhuizen we het knutselen naar onze workshopstudio.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?