sluit

Il Colore Nascosto delle Cose

Film

Teo heeft het goed voor elkaar. Hij heeft een succesvolle carrière in de reclamewereld, een vriendin en een minnares. Als klap op de vuurpijl heeft hij een intens liefdesleven om op terug te kijken.

Op een dag ontmoet hij Emma. Ze is echter blind en ze heeft zich nooit bij haar handicap neer kunnen leggen. Tussen de twee bloeit een hevige, maar ogenschijnlijk onmogelijke liefde op, die zorgt voor veel onrust in hun levens.

Regisseur Silvio Soldini maakte eerder Pane e tulipani, Giorni e nuvole, en Cosa voglio di più.
Voor Il Colore Nascosto delle Cose
werkte hij samen met niemand minder dan de bekende Italiaanse actrice Valeria Golino (Rain Man, Frida). Verder zien we Adriano Giannini (Le conseguenze dell’amore), Valentina Carnelutti (La meglio gioventù) en Anna Ferzetti (Pane e libertà).

Inleiding MuZIEum
Hoe is het nou écht om blind of slechtziend te zijn? Daar kun je over lezen of een ervaringsdeskundige kan je erover vertellen, maar in het MuZIEum ervaar je het vooral zelf. Ga mee op pad in een wereld waar horen, ruiken, voelen en proeven opeens een veel grotere rol spelen dan je gewend bent. Ontdek het zelf! Met je filmkaartje van Il Colore Nascosto delle Cose krijg je bij het MuZIEum je 2e toegangskaartje voor de halve prijs. Op donderdag 30 november is er een inleiding van het museum bij de avondvoorstelling.

  • Il colore nascosto delle cose is een vlot verteld, prima geacteerd, luchtig romantisch drama
    de Volkskrant

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?