sluit

Inner Journey – VR Interactive – Goliath (12+)

Film
Studententips
Virtual Reality

Beleef tijdens deel 2 van het eerste vaste VR-programma ooit de nieuwste VR-films tijdens een unieke VR-interactive ervaring. Tijdens deze ervaring ervaar je een interactieve VR-film waar je zelf op ontdekking gaat in verschillende werelden.

Goliath: Playing with Reality

Deze ‘mind-bending’, prijswinnende animatie Goliath is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over schizofrenie en de kracht van de hechte gaming-gemeenschap. Het karakter Echo (met de stem van actrice Tilda Swinton) leidt je door de vele werelden van Goliath, een man die jarenlang in psychiatrische instellingen verbleef en verbinding vond in computergames. De combinatie van hartverwarmende dialogen, betoverende visuals en symbolische interacties brengt zijn werelden samen en verkent de grenzen van de werkelijkheid.

Deel twee van het eerste dagelijkse VR-programma ooit

Met Inner Journey kun je via VR-technologie een digitaal kijkje nemen in verschillende werkelijkheden en intieme, persoonlijke verhalen en zo de wereld door de ogen van anderen aanschouwen. Het programma bestaat uit vijf ervaringen, te beleven in een van de individuele VR-installaties van het theater of samen in de bioscoopzaal. Door het gebruik van een VR-headset worden de zintuigen geprikkeld en belandt de bezoeker in een driedimensionaal landschap. Lees hier meer.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?