sluit

Inner Journey – VR Interactive – The Book of Distance (12+)

Film
Studententips
Virtual Reality

Beleef tijdens deel 2 van het eerste vaste VR-programma ooit de nieuwste VR-films tijdens een unieke VR-interactive ervaring. Tijdens deze ervaring kijk ervaar je twee interactieve VR-films waar je zelf op ontdekking gaat in verschillende werelden.

The Book of Distance

In 1935 verliet Yonezo Okita zijn thuis in Japan om een nieuw leven in Canada te beginnen. De Tweede Wereldoorlog en institutioneel racisme veranderden alles: ineens was hij de vijand. In het prijswinnende The Book of Distance leidt Yonezo’s kleinzoon ons op een interactieve pelgrimstocht door het tumultueuze, emotionele leven van zijn opa en probeert zo te herstellen wat ooit verloren is gegaan.

Deel twee van het eerste dagelijkse VR-programma ooit

Met Inner Journey kun je via VR-technologie een digitaal kijkje nemen in verschillende werkelijkheden en intieme, persoonlijke verhalen en zo de wereld door de ogen van anderen aanschouwen. Het programma bestaat uit vijf ervaringen, te beleven in een van de individuele VR-installaties van het theater of samen in de bioscoopzaal. Door het gebruik van een VR-headset worden de zintuigen geprikkeld en belandt de bezoeker in een driedimensionaal landschap. Lees hier meer.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?