sluit

Journeys Beyond Belief – VR Interactive – Biolum (12+)

Film
Language No Problem
Studententips
Virtual Reality

Biolum is een interactieve VR-sci-fi-ervaring die je tijdens een duik onderdompelt in een mysterieus diepzeeleven vol schokkende wendingen.

Biolum plaatst je in de rol van Rachael (Dominique Tipper), een ervaren duiker die de schoonheid van de mysterieuze diepten van de oceaan verkent, begeleid door expeditieleider Eva (Charlotte Rampling), een gerenommeerde mariene wetenschapper en mentor. Terwijl Rachael ons meeneemt in deze bioluminescente VR-onderwereld, ontdekt ze dat lichtgevende parasieten de flora en fauna van de oceaan infecteren. Ze raakt zelf besmet en komt voor een mentaal intens gevecht te staan als ze de schokkende waarheid ontdekt waarom Eva haar hierheen heeft gestuurd.

Let op! Dit programma is Engelstalig en zonder ondertiteling.

Eerste dagelijkse VR-programma ooit: Journeys Beyond Belief

Ga mee op reis in de verschillende Virtual Reality (VR) ervaringen uit het programma Journeys Beyond Belief. Een mysterieuze fictieve fantasiewereld, een spannende reisbestemming waar je normaal gesproken niet zomaar terecht zou komen, een utopisch gebouw welke nooit is gebouwd of een tijdreis naar een gebeurtenis uit het geschiedenisboek. Je kunt het zo gek niet bedenken, of we brengen je er naartoe. Reis je wildste dromen achterna in een van de individuele VR-installaties of samen in de bioscoopzaal. De VR-ervaringen uit het Journeys Beyond Belief programma zijn vanaf donderdag 22 december in LUX te ervaren. Lees hier meer

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?