sluit

Spike en de Magische Steen

Film
Junior

Ga samen met Spike de egel en Tjum de eekhoorn op zoek naar de verloren magische watersteen! Spike en de Magische steen van Regina Welker en Nina Wels is nu bij ons te zien.

Spike is alles behalve een schattig, klein egeltje. Ze barst van de energie en het zelfvertrouwen en is niet bepaald op haar mondje gevallen. Op een dag komen de dieren in het bos erachter dat hun watervoorraad en de waterbron bijna op zijn. Spike voelt zich geroepen om het bos en de dieren te redden. Samen met Tjum de eekhoorn gaat op ze op zoek naar de Magische Watersteen. Maar de Watersteen is in handen ven de gemene berenkoning Bantur. Om het plekje in het bos te kunnen redden en alle andere dieren te helpen zullen Spike en Tjum samen moeten werken. Samenwerken zit niet in de aard van deze twee eigenwijze beestjes. Gaat het Spike en Tjum lukken om de watersteen in handen te krijgen en hen watervoorraad aan te vullen?

De stem van Spike wordt ingesproken door Vajèn van den Bosch. Vajèn Sprak in 2016 de stem van Vaiana in van de gelijknamige Disneyfilm. Ook sprak zij de stem in van Maya de bij in Maya: eerste vlucht. Daarnaast was Vajén te zien in de videolandserie Nieuwe tijden. De stem van Tjum wordt ingesproken door Dorian Bindels bekend van o.a. Goede tijden, slechte tijden waar hij Daan Stern speelt. Eerder speelde hij al Jelle in SpangaS en was hij te zien in Het Klokhuis.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden