sluit

Spionnengeheimen

Film
Junior

Spionnengeheimen is een komische animatiefilm over een onwaarschijnlijk duo dat moet samenwerken om de wereld te redden. Deze film van Nick Bruno en Troy Quane is nu bij ons te zien.

Agent Lance Sterling is de coolste op z’n werk. Iedereen kijkt naar hem op, omdat hij altijd weer met het grootste gemak aan gevaren ontsnapt. Ook de jonge wetenschapper Walter Beckett heeft veel bewondering voor hem, al zijn ze elkaars tegenpolen. Lance is vlot, hoffelijk en charmant. Walter is… dat niet. Maar wat Walter tekort komt aan sociale vaardigheden maakt hij goed aan intelligentie en vindingrijkheid. Zo creëert Walter de geweldige gadgets die Lance gebruikt tijdens zijn epische missies. Maar wanneer gebeurtenissen een onverwachte wending nemen, moeten Walter en Lance plotseling op een geheel nieuwe manier op elkaar vertrouwen. Als dit uitzonderlijke stel niet als een team leert samen te werken, zal de hele wereld in gevaar zijn.

Nick Bruno (Epic, The Peanuts Movie) en Troy Quane (Ice Age: Collision Course) regisseren de film. Spionnengeheimen is gebaseerd op Pigeon: Impossible, een originele korte animatiefilm van Lucas Martell.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden