sluit

Elemental (NL) (6+)

Film
Junior

Disney en Pixar’s nieuwste film Elemental speelt zich af in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtinwoners samen leven.

In de film leren we Ember kennen, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw. Ze is bevriend met het leuke, sappige go-with-the flow personage Wade. Hun vriendschap zorgt ervoor dat Ember de overtuigingen over de wereld waar ze in leven in twijfel trekt.

NL en OV

NL staat voor Nederlandstalige versie, je krijgt de film te zien met Nederlandse nasynchronisatie. OV staat voor originele versie, je krijgt de film te zien in de versie waarin deze gemaakt is. Vaak is dit Engels.

Speciale workshop i.s.m. InScience op woensdag 23 augustus

Water, vuur, lucht en aarde: dat zijn de vier elementen in Element City. De elementen leven samen in de stad, maar zijn wel heel anders. Tijdens deze workshop, ontwikkeld door International Science Film Festival InScience ontdek je wat jij zou doen als je een element zou zijn. Onderzoek de karaktereigenschappen van de elementen én kruip in de huid van een element. Je neemt zelf een filmpje op waarin je een element uitbeeldt. Raden de andere deelnemers welk element jij hebt gekozen.

Kaarten voor de workshop kosten €4,50 en zijn los van de filmkaartjes verkrijgbaar. Begeleiders kunnen gratis mee naar de workshop.

Koop hier kaarten voor de workshop van 15.30 uur
Koop hier kaarten voor de workshop van 12.30 uur

  • Weet tegen het einde emotioneel te raken
    VPRO Cinema
  • Decent family entertainment
    The Guardian

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?