sluit

Juniorworkshop – De Grote Boze Vos

Film
Junior
Specials

Op zondag 29 december organiseren we een speciale juniorworkshop, waarbij kinderen – na het kijken van De Grote Boze Vos – hun eigen filmtheater gaan knutselen. Ze leren kritisch te kijken naar een film én verwerken deze ervaring tijdens het knutselen. Wordt het een spannend, leuk of grappig verhaal?

De Grote Boze Vos is de hartverwarmende, doldwaze nieuwe film van Benjamin Renner, die eerder de Oscar-genomineerde en het Cinekid-prijswinnende Ernest en Célestine maakte.

Wie is er bang voor de grote boze vos? Niemand lijkt het wel… Op en rond een boerderij op het platteland spelen zich drie hilarische verhalen af, die de dieren voor grote uitdagingen stellen. Zo verschijnt er een vleugellamme ooievaar op het erf en komen een eend en een konijn een baby afleveren. De listige vos lust wel een eitje, maar moet hij ook de kuikens grootbrengen? En wie bezorgt de dieren met kerst een cadeautje? Schaamteloos grappig en uitgelaten, maar liefdevol geanimeerd met verbluffend vakmanschap en perfecte timing.

WORKSHOP MAAK JE EIGEN FILMTHEATER
Na het kijken van de film De Grote Boze Vos kun je zelf je eigen filmtheater komen maken! In de knutselstudio ligt alles klaar om je eigen filmtheater te gaan knutselen. Daarna kan je in je eigen theater jouw verhaal vertellen. Hoe spannend, leuk of grappig wordt jouw verhaal? De workshop duurt tot c.a. 16.00 uur en de adviesleeftijd is 6 tot 10 jaar.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden