sluit

Kerstarrangement + Picl

Film

De feestdagen komen eraan! Wil je heerlijk verwend worden tijdens de kerstdagen? Kies dan van een van onze kerstarrangementen, zodat je thuis optimaal van de Kerstdagen kan genieten!

Dit jaar in een iets aangepaste vorm: geniet op Eerste of Tweede kerstdag thuis van een (arthouse)film naar keuze via online filmplatform Picl en een speciaal voor jou klaargemaakte lunchbox* vol diverse lekkernijen of take-away viergangendiner* inclusief een heerlijke fles wijn. Onze chefkok heeft een heerlijk menu samengesteld zodat je thuis optimaal van de feestdagen kan genieten. Je hoeft het viergangendiner alleen zelf op te warmen (wij zorgen voor instructievideo’s) – je hebt hier een oven voor nodig.

FILM + LUNCHBOX (TO GO) € 27,50 p.p.
Op Eerste of Tweede Kerstdag staat in ons café-restaurant een lunchbox* vol diverse lekkernijen voor je klaar, inclusief 1 voucher per persoon voor een film op online filmplatform Picl. Je dient de Lunchbox op de dag zelf af te halen in ons café-restaurant.

Wil jij een kerstarrangement met lunchbox bestellen? Selecteer dan de optie ‘12.45 uur’.

FILM + VIERGANGENDINER (TO GO) + FLES WIJN € 59,50 p.p.
Op Eerste of Tweede Kerstdag staat in ons café-restaurant er een kant-en klaar viergangendiner inclusief heerlijke fles wijn voor je klaar, inclusief 1 voucher per persoon voor een film op online filmplatform Picl. Je hoeft het viergangendiner alleen zelf op te warmen (wij zorgen voor instructievideo’s) – je hebt hier een oven voor nodig. Je dient het diner op de dag zelf af te halen in ons café-restaurant.

Wil jij een kerstarrangement met viergangendiner bestellen? Selecteer dan de optie ‘17.30 uur’. 

Het kerstdiner:
Voorgerecht: Taartje van rivierkreeft en garnalen, avocado, crème van limoen en gedroogde pancetta chips (*)
Soep: Velouté van knolselderij en tijm
Hoofdgerecht: Rundermedaillon, rösti, krokante mais, bospaddenstoelen, witlof en een jus van morilles (*)
Dessert: Brownie met pistache en marshmallow, kersenpanacotta en kruim van speculaas

(*) Vegetarisch menu is mogelijk.

De kerstarrangementen zijn te koop t/m donderdag 17 december. 

DIEETWENSEN
Eventuele dieetwensen ontvangen we graag vooraf via [email protected].

VRAGEN?
Heb je vragen over onze kerstarrangementen? Neem dan contact met via [email protected].

UPDATE MAANDAG 14 DECEMBER, 16.00 uurNaar verwachting wordt er vanavond een landelijke lockdown aangekondigd ter bestrijding van het coronavirus; dat betekent dat we ook tijdens de Kerstdagen geen films mogen vertonen in onze filmzalen. We hebben daarom geregeld dat degenen die voor maandag 14 december een kerstarrangement hebben aangeschaft een voucher ontvangen om via online filmplatform Picl (www.picl.nl/lux) thuis een LUX-film naar keuze te bekijken in plaats van de film bekijken in een van onze filmzalen. De lunchbox en take-away viergangendiner blijft ongewijzigd. Kaartkopers worden deze week per mail geïnformeerd. 

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?