sluit

Kom Hier Dat Ik U Kus

Film

Deze tragikomische verfilming van het succesvolle boek van Griet op de Beeck gaat over Mona en hoe zij zich staande houdt in het leven.

Nadat haar moeder is overleden in een auto-ongeluk krijgt de vader van de 9-jarige Mona al snel een nieuwe vriendin. Deze nieuwe vriendin eist alle aandacht op. Om het nieuwe gezin bij elkaar te houden, doet Mona alles wat ze kan, ook al gaat dit ten koste van zichzelf. Als Mona volwassen is, probeert ze nog steeds om iedereen gelukkig te maken. Ze begint echter steeds meer in te zien dat veel andere mensen dit niet doen en ze er zelf voor moet zorgen dat ze een gelukkig leven leidt.

Kom hier dat ik u kus ging in première op het Nederlands Film Festival en ontving hier de Prijs van de Nederlandse Filmkritiek.

KERSTARRANGEMENTEN 2020
Wil je heerlijk verwend worden tijdens de kerstdagen? Kies dan voor een van onze kerstarrangementen! Dit jaar in een iets aangepaste vorm: duik op Eerste of Tweede kerstdag onze filmzaal in en geniet erna thuis van een lunch of viergangendiner. Onze filmprogrammeur heeft twee bijzondere films geselecteerd: de tragikomedie Kom hier dat ik U kus naar de gelijknamige, succesvolle roman van Griet Op de Beeck boordevol tenenkrommende familiebijeenkomsten in kerstsfeer of het hartverwarmende en waargebeurde kerstverhaal A Christmas Gift From Bob. En onze chefkok heeft een heerlijk menu samengesteld zodat je thuis optimaal van de feestdagen kan genieten. De kerstarrangementen zijn te koop van donderdag 26 november t/m donderdag 17 december. Koop je kerstarrangement via de button ‘koop tickets’.

 • Zeer geslaagd fictiedebuut
  VPRO Cinema
 • Overtuigende verfilming
  de Volkskrant
 • Een film die beter is dan het boek
  NRC
 • Sterk acteerwerk
  Filmtotaal

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?