sluit

Kom Hier Dat Ik U Kus

Film

Tragikomedie naar de gelijknamige, succesvolle roman van Griet Op de Beeck boordevol tenenkrommende familiebijeenkomsten in kerstsfeer. Een meisje groeit op tot volwassen vrouw en ziet in dat ze niet iedereen altijd gelukkig kan maken.

Mona is negen jaar oud als haar moeder bij een auto ongeluk komt te overlijden. Haar vader Vincent krijgt al snel een nieuwe vriendin Marie, die het gezin inkomt als vervangende moeder en alle aandacht opeist. Mona maakt er op haar manier maar het beste van, want ze wil niet dat dit nieuwe gezin ook uit elkaar valt. Ze voelt zich verantwoordelijk en doet er alles aan om het te laten slagen, ook al gaat dat ten koste van zichzelf. Het wordt haar manier van leven. Ook als volwassene doet Mona haar uiterste best om iedereen gelukkig te maken. Maar de volwassen Mona beseft dat de wereld gevuld is met ego’s en eigendenkers en dat ze het heft in eigen handen zal moeten nemen om uiteindelijk zelf een gelukkig leven te kunnen leiden.

KERSTARRANGEMENTEN 2020
Wil je heerlijk verwend worden tijdens de kerstdagen? Kies dan voor een van onze kerstarrangementen! Dit jaar in een iets aangepaste vorm: duik op Eerste of Tweede kerstdag onze filmzaal in en geniet erna thuis van een lunch of viergangendiner. Onze filmprogrammeur heeft twee bijzondere films geselecteerd: de tragikomedie Kom hier dat ik U kus naar de gelijknamige, succesvolle roman van Griet Op de Beeck boordevol tenenkrommende familiebijeenkomsten in kerstsfeer of het hartverwarmende en waargebeurde kerstverhaal A Christmas Gift From Bob. En onze chefkok heeft een heerlijk menu samengesteld zodat je thuis optimaal van de feestdagen kan genieten. De kerstarrangementen zijn te koop van donderdag 26 november t/m donderdag 17 december. Koop je kerstarrangement via de button ‘koop tickets’.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden