sluit

Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

Film
Junior

Kruimeltje is terug en beleeft weer een spannend avontuur! Waar hij ook is, hij raakt altijd wel in de problemen. Deze familiefilm van Diede in ’t Veld is nu bij ons te zien.

In Kruimeltje en de strijd om de goudmijn is Kruimeltje weer herenigd met zijn ouders. Hij is niet meer het arme straatjongetje, maar woont samen met zijn ouders in een mooie villa op het platteland. Ondanks dat hij het fijn vindt weer bij zijn ouders te zijn, is het ook erg saai op het landgoed en gaat Kruimeltje het spannende stadsleven steeds meer missen. Hij besluit om, samen met zijn trouwe hond Moor, weg te lopen. Maar wanneer hij onderweg naar de stad wordt tegengehouden door Anna en aan haar probeert te ontsnappen, worden ze allebei ontvoerd. Een oude bekende slechterik duikt op en heeft het op hen gemunt in de strijd om de goudmijn.

In 1999 veroverde de film Kruimeltje massaal de harten van het Nederlandse publiek; meer dan één miljoen mensen gingen naar de bioscoop. In 2020 is de tijd aangebroken voor een nieuw avontuur. In de gloednieuwe film Kruimeltje en de strijd om de goudmijn worden de hoofdrollen vertolkt door o.a. Rick Engelkes, Kim Pieters en Ilse Warringa. Kruimeltje wordt gespeeld voor Viggo Neijs.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden