sluit

La ragazza nella nebbia

Film

Regisseur Donato Carrisi vertelt met La ragazza nella nebbia  het verhaal van een verdwijning die bedekt is met onduidelijkheid en mysterie. Vanaf donderdag 5 september te zien.

Het Italiaanse dorp Avechot is een klein afgelegen plaatsje wat geïsoleerd is van de rest van het land. Als op een dag de vijftienjarige Anna Lou spoorloos verdwijnt, wordt het hele dorp opgeschudt. Haar ouders zijn wanhopig en roepen de hulp van een detective. Ze benaderen de eigenaardige detective Vogel in de hoop dat hij hun dochter terug kan brengen. Vogel staat voor de bijna onmogelijke taak om de vele geheimen uit het dorp aan het licht te brengen, zonder compleet verstrikt te raken in het ingewikkelde web. Is deze criminele actie de daad van een groep opstandige tieners, of zit er meer achter deze mysterieuze verdwijning?

Auteur, regisseur en scenarioschrijver Donato Carrisi zet met La ragazza nella nebbia zijn filmdebuut op het witte doek. Dit was zowel zijn eerste film als regisseur en scenarioschrijver. Eerder werkte hij als schrijver voor televisieseries. Zijn filmdebuut levert hem tijdens de Golden Globes van Italië een Golden Globe op voor Beste Screenplay. Ook won hij de prijs voor beste New Director tijdens de David di Donatello Awards.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden