sluit

Les plus belles années d’une vie

Film

Hun onverwachte romance ontroerde in de filmklassieker Un homme et une femme. Nu ontmoeten Anne en Jean-Louis elkaar weer en gaat hun verhaal verder waar het stopte, vijftig jaar eerder.

Ze kenden elkaar lang geleden: een man en een vrouw wiens prachtige en onverwachte romance ontroerde in Un Homme et Une Femme, de inmiddels iconische film die onze kijk op liefde voor altijd veranderde. Maar nu voormalig autocoureur Jean-Louis zich steeds meer lijkt te verliezen in zijn herinneringen, probeert zijn zoon hem te herenigen met de vrouw die hij niet kon koesteren, maar waar zijn geheugen en dromen nog vol van zijn.

LUXCLASSICS
Bekijk het begin van dit romantische liefdesverhaal. Op maandag 13 april vertonen we eenmalig Un homme et une femme, de klassieker die de ontmoeting van Anne en Jean-Louis laat zien. Klik hier voor kaarten.

PAASFILMONTBIJT
Zondag 12 en maandag 13 april is het Pasen! En denk je aan Pasen, dan denk je natuurlijk aan een gezellig ontbijt. Ook dit jaar organiseren we weer het PaasFilmOntbijt; een uitgebreid en gevarieerd ontbijt mét aansluitend een filmbezoek. Start je paasochtend goed onder het genot van diverse broodjes, een heerlijke paasstol, gepocheerde zalm, een kopje koffie of thee, vruchtenyoghurt, paastaart en nog veel meer lekkers. Vervolgens kun je naar de gloednieuwe Poolse dramafilm Corpus Christi, of het Franse liefdesdrama Les plus belles années d’une vie. Het ontbijt vindt plaats vanaf 10.00 uur en kost € 21,50. Kaarten bestellen kan via de bestelbutton op de filmpagina, waarna je zondag 12 (Eerste Paasdag) of maandag 13 april (Tweede Paasdag) selecteert. Lees meer

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden