sluit

LUX bij je thuis & online filmzaal Picl

Film
livestream
LUX bij je thuis

Helaas zit een live bezoekje er vanwege de huidige coronamaatregelen even niet in. Maar tot die tijd… komen wij naar jou! Geniet thuis via online filmplatform Picl van ons uitgebreide filmaanbod met 60+ gloednieuwe (arthouse)films en documentaires. Of  neem deel aan een van onze online programma’s.

Houd deze pagina, onze nieuwsbrief en social media-kanalen Facebook, Instagram en YouTube in de gaten voor meer online programma’s, data en andere updates!

BEKIJK ONZE NIEUWSTE (ARTHOUSE-)FILMS THUIS

Via online filmplatform Picl – onze online filmzaal – kijk je de nieuwste arthouse-films ook thuis. Gewoon op je tv, tablet of telefoon. Lees hier meer over Picl.

PICL-FILMTIPS
We hebben een aantal must-sees voor je op een rij gezet:
– The Mole Agent; een eigenzinnige mix tussen een documentaire en een spionagefilm over een 83-jarige man die undercover gaat in het bejaardentehuis. Nu te zien incl. IDFA Extended Q&A met filmjournalist Dana Linssen en regisseur Maite Alberdi.
– Babyteeth; een prachtig, eigenzinnig en bitterzoet verhaal over de zieke Milla en haar eerste grote liefde. De verrassende debuutfilm van Shannon Murphy (bekend van de serie ‘Killing Eve’) was deze zomer al bij ons te zien, nu ook via Picl.
– The Singing Club; een waargebeurde film over vrouwen van beroepsmilitairen die samen een zangkoor beginnen. En met succes! Een hartverwarmend verhaal vol humor, moed en fijne pophits. Te zien vanaf woensdag 23 december.
– Just 6.5; “Een fascinerend politiedrama en tegelijkertijd ook een scherp geobserveerde maatschappelijke aanklacht. De film was een grote hit in thuisland Iran.”, aldus onze filmprogrammeur Linda.

Bekijk hier ons filmaanbod op Picl.

ONZE PROGRAMMA’S THUIS VIA LIVESTREAM

Via livestream is een deel van ons programma ook vanuit huis te volgen. Spijker komende tijd (online) je filmkennis bij tijdens de online filmcolleges of cursuslessen over Grote Regisseurs. Bekijk het aanbod hier.

BLIJF OP DE HOOGTE

Houd deze pagina, onze nieuwsbrief en social media-kanalen Facebook, Instagram en YouTube in de gaten voor meer online programma’s, data en andere updates!

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?