sluit

LUX bij je thuis: online filmzaal Picl

Film
LUX bij je thuis

Geniet thuis via online filmplatform Picl van ons uitgebreide filmaanbod met 60+ gloednieuwe (arthouse)films en documentaires. Of neem deel aan een van onze online programma’s.

Houd deze pagina, onze nieuwsbrief en social media-kanalen Facebook, Instagram en YouTube in de gaten voor meer online programma’s, data en andere updates!

BEKIJK ONZE NIEUWSTE (ARTHOUSE-)FILMS THUIS

Via de online filmzaal – Picl – kijk je de nieuwste arthouse films en documentaries vanuit je eigen woonkamer. Lees hier meer over Picl.

PICL FILMTIPS
1. The Father
| Een fascinerend portret van een man die zijn grip op de realiteit aan het verliezen is, met Oscarwinnaar Anthony Hopkins. 
2. Druk|Een Oscarwinnende tragikomedie met Mads Mikkelsen in de hoofdrol over het genot van alcohol. 
3. Ook muizen gaan naar de hemel| Prachtige stop-motionfilm over een muis en vos die samen in de hemel terechtkomen. “Betoverende animatie” – Het Parool.
4. Un Monde | Een meeslepende film van de sociaal geëngageerde Belgische regisseur Laura Wandel over het niet zo onschuldige leven op het schoolplein. (Volkskrant ★★★★).
5. Sneak preview
| Elke dinsdag verschijnt er een nieuwe sneak preview op Picl, een echte voorpremière in je woonkamer.

PICL-TIP VAN ONZE PROGRAMMEUR
Drijfzand
| Programmeur Linda: “Nederlands drama met sterk acteerwerk van Hanna van Vliet en Elsie de Brauw. De complexe verhouding tussen moeder en dochter grijpt je langzaam bij de keel en wordt verteld met veel oog voor detail.”

FILM & FOOD-PAKKETTEN

LUX films en food bij jou thuis, met onze Film & Food-pakketten! Doordat onze filmzalen gesloten zijn, is het nu mogelijk om jouw eigen woonkamer om te toveren tot filmzaal. Met het Film & Food-pakket ontvang je een bon voor de online filmzaal Picl en een pakket met lekkere hapjes en drankjes uit ons café. Met keuze uit drie verschillende pakketten is er voor ieder wat wils! Lees hier meer over onze Film & Food pakketten. 

BEKIJK HIER: onze Film & Food-pakketten

ONZE PROGRAMMA’S THUIS VIA LIVESTREAM

Via livestream is een deel van ons programma ook vanuit huis te volgen. Spijker komende tijd (online) je filmkennis bij tijdens de online filmcolleges of cursuslessen over Grote Regisseurs. Of kijk live mee met de nieuwste debatprogramma’s.

Bekijk hier onze programma’s via livestream

BLIJF OP DE HOOGTE

Houd deze pagina, onze nieuwsbrief en social media-kanalen Facebook, Instagram en YouTube in de gaten voor meer online programma’s, data en andere updates!

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?