sluit

LUX bij je thuis

Film
livestream
LUX bij je thuis

Helaas zit een live bezoekje er vanwege de huidige coronamaatregelen t/m dinsdag 9 februari 2021 niet in. Maar tot die tijd… komen wij naar jou! Geniet thuis via online filmplatform Picl van ons uitgebreide filmaanbod met 60+ gloednieuwe (arthouse)films en documentaires.

Houd deze pagina, onze nieuwsbrief en social media-kanalen Facebook, Instagram en YouTube in de gaten voor meer online programma’s, data en andere updates!

BEKIJK DE NIEUWSTE (ARTHOUSE-)FILMS THUIS

Via online filmplatform Picl kijk je de nieuwste arthouse-films ook thuis. Gewoon op je tv, tablet of telefoon. Bekijk o.a. de exclusieve Picl premières-films, de droogkomische The Mole Agent over een 83-jarige man die undercover gaat in een bejaardentehuis, de ontroerende documentaire El Father Plays Himself over een zoon die zijn charismatische vader filmt om verloren tijd in te halen en diverse familiefilms. Lees hier meer over Picl.

En andere filmtips:

  • Exclusief op Picl vanaf donderdag 14 januari: Pari, de debuutfilm van de Iraans-Griekse filmmaker Siamak Etemadi. Het aangrijpende familiedrama Pari ging in première in de Panorama sectie van filmfestival Berlinale. Bekijk hier
  • Tips voor het hele gezin: de avontuurlijke film Calamity over de 12-jarige en eigenzinnige held Martha Jane die haar eigen plan trekt in het Wilde Westen (bekijk hier), de vrolijke familiefilm Jackie en Oopjen over de stoere Jackie en een schilderij dat tot leven komt (bekijk hier) of The Secret Garden; boekverfilming van het kinderboek van Frances Hodgson Burnett, door de makers van Harry Potter en Paddington. Mary en haar neefje ontdekken een mysterieuze deur, die leidt tot een geheime tuin die sinds de dood van haar tante niet meer open is geweest (bekijk hier).

ONZE PROGRAMMA’S THUIS VIA LIVESTREAM

Via livestream is een deel van ons programma ook vanuit huis te volgen. Bekijk het aanbod hier.

BLIJF OP DE HOOGTE

Houd deze pagina, onze nieuwsbrief en social media-kanalen Facebook, Instagram en YouTube in de gaten voor meer online programma’s, data en andere updates!

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?