sluit

LUX Mini x GoShort

Film
Filmspecials
Junior

De eerste filmervaring voor de jongste filmfans! Gedimde lichten in de zaal, zachter geluid en een korte film, dat is LUX Mini. Tijdens LUX Mini zorgen we voor een fijne bioscoopervaring voor de kleinste kinderen van 2 tot 6 jaar, hun ouders en opa’s en oma’s.

Dit keer verzorgen we een extra editie van LUX Mini om feestelijk het nieuwe jaar in te gaan! Daarom kun je op donderdag 5 januari om 11.00 uur terecht in onze zaal voor een selectie aan leuke korte animatiefilmpjes samengesteld met GoShort. Tijdens LUX Mini creëren we een prettige omgeving om helemaal op te gaan in een mooie (korte) film. Met wat zachter geluid, een zaal waar de lichten niet helemaal uit zijn en een korte film kunnen de jongste filmfans genieten van een optimale filmervaring.

Ant

Een mierenkolonie loopt als een geoliede machine. Totdat één miertje buiten het gelid gaat lopen en de hele boel verstoort. Maar is dat echt zo erg?

Snail the Painter

Prachtige Tik-Tak achtige animatie waarin slakjes over het scherm kruipen en met de 3 primaire kleuren nieuwe kleuren en vormen maken.

Mishou

Over een hondje die op de Noordpool belandt en wordt opgevangen door een groepje sneeuwkonijnen.

The little bird and the caterpillar

Over een vogeltje die probeert zijn boom netjes te houden maar wordt gestoord door een hongerige rups.

Volgende editie van LUX Mini vindt weer plaats op de laatste zondag van de maand, zondag 29 januari om 11.00 uur.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?