sluit

LUX MINI x GoShort

Film
Filmspecials
Junior

De eerste filmervaring voor de jongste filmfans! Gedimde lichten in de zaal, zachter geluid en een korte film, dat is LUX Mini. Tijdens LUX Mini zorgen we voor een fijne bioscoopervaring voor de kleinste kinderen van 2 tot 6 jaar, hun ouders en opa’s en oma’s.

Elke laatste zondag van de maand om 11:00 uur staat LUX Mini op ons programma. In samenwerking met Go Short is er een prachtig filmprogramma samengesteld met lieve korte animatiefilms. De bioscoop kan spannend zijn voor de allerkleinsten, daarom creëren we tijdens LUX Mini een prettige omgeving om helemaal op te gaan in een mooie (korte) film. Met wat zachter geluid, een zaal waar de lichten niet helemaal uit zijn en een korte film ga je volledig op in de ervaring.

Deze films staan o.a. op het programma:

Between the Lines: Een zebra voelt zich alleen in een wereld waar ieder dier een partner heeft. Zou ze een andere zebra kunnen vinden?

Sloth: Een luiaard heeft trek in een ijsje. Maar, ijs smelt als het warm wordt! Krijgt hij zijn ijsje wel op tijd op als hij zo langzaam beweegt?!

The Fruits of Clouds: Een paar donzige wezentjes wonen in gaten in de grond en eten van magisch glimmend fruit. Ze durven het donkere bos niet door, maar wat zou er aan de andere kant liggen?

Kaal: In een middeleeuws kasteel heeft iedereen enorme baarden en snorren. Maar dan wordt er een baby’tje geboren! Zonder haar….

Na afloop gaan alle kinderen naar huis met een leuke verrassing.

De LUX Mini editie van februari vindt plaats op zondag 26 februari.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?