sluit

LUX Mini x GoShort

Film
Filmspecials
Junior

De eerste filmervaring voor de jongste filmfans! Gedimde lichten in de zaal, zachter geluid en een korte film, dat is LUX Mini x Go Short. Tijdens LUX Mini zorgen we voor een fijne bioscoopervaring voor de kleinste kinderen van 2 tot 6 jaar, hun ouders en opa’s en oma’s.

Elke laatste zondag van de maand om 11.00 uur staat LUX Mini op ons programma. In samenwerking met Go Short is er een prachtig filmprogramma samengesteld met lieve korte animatiefilms. De bioscoop kan spannend zijn voor de allerkleinsten, daarom creëren we tijdens LUX Mini een prettige omgeving om helemaal op te gaan in een mooie (korte) film. Met wat zachter geluid, een zaal waar de lichten niet helemaal uit zijn en een korte film ga je volledig op in de ervaring.

Het programma

Octopus: Een octopus wil een lekkere vruchtentaart bakken, maar helaas heeft een van haar tentakels een eigen plannetje…
Tiger: Een kleine tijger gaat op avontuur op de lunchtafel met lekkers om hem heen.
Awaker: ​Kort geanimeerd verhaal dat zich afspeelt in een koud Scandinavisch land in het begin van de 19e eeuw. Het verhaal gaat over het stereotype leven van een oude man die werkt als wakkermaker, een man die mensen wakker maakt. Zijn leven is lang hetzelfde, tot de dag dat hij een oude glimmende bel krijgt.​
Air-Mail: Een meisje wordt verliefd op een bokser die ze nooit zal ontmoeten, maar de briefvogels zullen haar lot voor altijd veranderen. Zullen de berichten in de lucht haar dromen waarmaken?
La Cage: Een vriendschap ontstaat als een beer die niet kan vliegen een vogel ontmoet die niet kan zingen. Ze besluiten van elkaars eigenschappen te profiteren. 

Bij elk kaartje is een drankje inbegrepen. Voor kinderen een pakje drinken, voor de ouders koffie of thee. Op vertoning van het kaartje kan dit worden afgehaald bij de bar.

 

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?