sluit

LUX Mini x Go Short

Film
Filmspecials
Junior

De eerste filmervaring voor de jongste filmfans! Gedimde lichten in de zaal, zachter geluid en een korte film, dat is LUX Mini. Tijdens LUX Mini zorgen we voor een fijne bioscoopervaring voor de kleinste kinderen van 2 tot 6 jaar, hun ouders en opa’s en oma’s.

Elke laatste zondag van de maand om 10.30 uur staat LUX Mini op ons programma. In samenwerking met Go Short is er een prachtig filmprogramma samengesteld met lieve korte animatiefilms.  De bioscoop kan spannend zijn voor de allerkleinsten, daarom creëren we tijdens LUX Mini een prettige omgeving om helemaal op te gaan in een mooie (korte) film. Met wat zachter geluid, een zaal waar de lichten niet helemaal uit zijn en een korte film ga je volledig op in de ervaring.

Welke films staan er op het programma?

Dark dark woods over de jonge prinses Maria, ze heeft genoeg van haar koninklijke leven. Dan belandt ze in een spannend avontuur in de donkere donkere bossen.

Mishou over een hondje die op de Noordpool belandt en wordt opgevangen door een groepje sneeuwkonijnen.

Tiger over een tijgertje die hongerig besluit zijn bordje te verlaten.

The little bird and the caterpillar over een vogeltje die probeert zijn boom netjes te houden maar wordt gestoord door een hongerige rups.

Na de voorstelling gaan alle kinderen naar huis met een leuke verrassing!

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?