sluit

LUX Open Air – The Darjeeling Limited

Film
Filmspecials

Van dinsdag 24 t/m zaterdag 28 augustus organiseren we LUX Open Air: vijf prachtige filmvertoningen op het Mariënburgplein. Ter ere van zijn nieuwste film The French Dispatch staat LUX Open Air dit jaar in het teken van… Wes Anderson!

Een jaar na de dood van hun vader ontmoeten drie broers – elk met een depressie – elkaar voor een treinreis door India. Francis, de oudste, heeft het georganiseerd. De broers maken ruzie, mokken, hebben een hekel aan elkaar en vechten. De jongste, Jack, vervreemd van zijn vriendin, voelt zich aangetrokken tot een van de treinbegeleiders. Peter heeft zijn zwangere vrouw thuis gelaten en koopt een giftige slang. Na een paar dagen onthult Francis hun verrassende en verontrustende bestemming. Kunnen de broers te midden van een vreemde omgeving hun meningsverschillen oplossen?

De kaartverkoop start op 25 augustus om 18.00 uur via onze website en aan de kassa van LUX. Kaarten worden verkocht voor €8,50. Je ontvangt hiervoor een koptelefoon en mag vervolgens zelf een plekje uitzoeken op het terras.

LUX Open Air
The Life Aquatic with Steve Zissou – dinsdag 24 augustus, 21.15 uur
The Darjeeling Limited – woensdag 25 augustus, 21.15 uur
Moonrise Kingdom – donderdag 26 augustus, 21.15 uur
The Grand Budapest Hotel – vrijdag 27 augustus, 21.15 uur
Isle of Dogs – zaterdag 28 augustus, 21.15 uur

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?