sluit

LUX Open Air – The Life Aquatic with Steve Zissou

Film
Filmspecials

Van dinsdag 24 t/m zaterdag 28 augustus organiseren we LUX Open Air: vijf prachtige filmvertoningen op het Mariënburgplein. Ter ere van zijn nieuwste film The French Dispatch staat LUX Open Air dit jaar in het teken van… Wes Anderson!

Steve Zissou (Bill Murray in bloedvorm) is een wereldvermaarde oceanograaf die Jacques Cousteau-gewijs de wereldzeeën afvaart op zoek naar nieuwe maritieme diersoorten en wilde avonturen. Diepzeeonderzoeker Steve Zissou onderneemt een nieuwe expeditie om te jagen op de mysterieuze, ongrijpbare, misschien onbestaande Jaguar Shark die Zissou’s partner heeft gedood tijdens de filmopnames van hun vorige avontuur. Hij wordt vergezeld door een lichtelijk excentrieke crew met onder meer een piloot die beweert ‘s mans zoon te zijn, een zwangere journaliste, een jaloerse Duitse sidekick en een Braziliaanse zanger/gitarist met een Bowie-fixatie. Ook met Owen Wilson, Cate Blanchett, Anjelica Huston, Willem Dafoe, Jeff Goldblum.

Noah Baumbach schreef het onnavolgbare, hoogst originele scenario, dat je van de ene in de andere verbazing laat vallen, samen met Wes Anderson.

De kaartverkoop start op 24 augustus om 18.00 uur via onze website en aan onze kassa. Kaarten worden verkocht voor €8,50. Je ontvangt hiervoor een koptelefoon en mag vervolgens zelf een plekje uitzoeken op het terras.

LUX Open Air
The Life Aquatic with Steve Zissou – dinsdag 24 augustus, 21.15 uur
The Darjeeling Limited – woensdag 25 augustus, 21.15 uur
Moonrise Kingdom – donderdag 26 augustus, 21.15 uur
The Grand Budapest Hotel – vrijdag 27 augustus, 21.15 uur
Isle of Dogs – zaterdag 28 augustus, 21.15 uur

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?