sluit

LUXclassics – The Wizard of Oz

Film
Specials

Klassiek verhaal over Dorothy Gale en haar hondtje Toto. Om de première van de muzikale dramafilm Judy te vieren, vertonen we eenmalig The Wizard of Oz. Judy vertelt het leven over de legendarische Judy Garland, die als jong meisje rol van Dorothy Gale op onvergetelijke wijze neerzette in The Wizard of Oz (1939).

The Wizard of Oz vertelt het inmiddels klassieke verhaal van Dorothy Gale en haar hondje Toto uit het Amerikaanse Kansas. Door een tornado wordt ze naar het land van Oz geblazen. Tijdens haar zoektocht naar een manier om thuis te komen, maakt ze bijzondere vrienden. Samen maken ze de tocht naar de grote tovenaar van Oz om hun wensen in vervulling te laten komen. Maar in Oz is niks wat het lijkt…

JUDY + FILMONTBIJT
Voorafgaand aan de vertoning van The Wizard of Oz om 14.30 uur, is om 12.00 uur de nieuwe dramafilm Judy te zien over het leven en de carrière van Judy Garland. Klik hier om kaarten te kopen of voor meer informatie over de film. Judy is ook te combineren met ons FilmOntbijt. Geniet van een smakelijk en gevarieerd ontbijt met toast van maisbrood, een croissant, een vers gebakken broodje, jam, roerei, yoghurt met honing en divers beleg, inclusief een kopje koffie of thee en een glaasje jus. Vervolgens ga je met een goed gevulde maag heerlijk genieten van Judy. 

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?