sluit

Maya: De Honingspelen

Film
Junior

Maya, haar vriendje Willy en een hele hoop nieuwe insectenvriendjes zetten alles op alles om de eer van hun bijenkorf te verdedigen tijdens de jaarlijkse Honingspelen.

Als ze de spelen verliezen, moet de korf de volledige honingoogst van dat jaar afstaan aan de grote keizerin van Buzztropolis. Zal team Maya deze spelen kunnen winnen?

Maya: De Honingspelen is het vervolg op Maya: eerste vlucht, uit 2014. De stemmen worden verzorgd door Ilse Warringa, beter bekend als Juf Ank in de hitserie De Luizenmoeder, Coen en Sander, bekend van de Coen en Sander Show, en modeontwerpster Olcay Gulsen.

WORKSHOPS VOORJAARSVAKANTIE
Tijdens de voorjaarsvakantie, op donderdag 7 en vrijdag 8 maart tussen 11.00 en 15.00 uur, kun je op vertoon van je filmkaartje gratis leuke workshops in over film en animatie volgen in Studio LUX. Ontwerp je eigen animatiekarakter en laat deze de hoofdrol spelen in je eigen animatiefilm of acteer zelf in een film voor een green screen. De workshops zijn voor of na de film te bezoeken. Zien we straks de nieuwe generatie filmmakers bij LUX?

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden