sluit

Mees Kees In De Wolken

Film
Junior

In de nieuwste film nemen Mees Kees, de allerleukste meester en strengste directrice je mee op een avontuur vol liefde, dans en gekke schoolfeesten. Mees Kees in de Wolken is nu bij ons te zien.

De school van Mees Kees bestaat 50 jaar en directrice Dreus besluit dit te vieren met een groot galafeest. In klas 6B wordt het opeens heel spannend wie met wie naar deze dansavond gaat. Tobias is zo verlegen dat hij Hasna niet durft te vragen en Hasna heeft andersom hetzelfde probleem. Mees Kees zou ze wel willen helpen, maar hij heeft zijn eigen zorgen. Marie Louise heeft hem voor zijn verjaardag een ballonvaart cadeau gegeven, maar Mees Kees heeft vreselijke hoogtevrees! Gelukkig steunt de hele klas hem. Zij durven ook heel veel dingen niet. Zoals dansen op het schoolfeest! Als Mees Kees dit aan mevrouw Dreus vertelt, last ze prompt uitgebreide Rumba-, Tango- en Chachacha danslessen in. Terwijl Tobias en Hasna om elkaar heen draaien en Mees Kees Marie Louise probeert te ontlopen, bereidt Dreus in het geheim een grote verrassing voor het jubileumfeest voor.

De cast van familiefilm Mees Kees in de wolken bestaat uit onder meer uit Leendert de Ridder (Mees Kees langs de lijn), Sanne Wallis de Vries en Jochen Otten. De regie is in handen van Martijn Smits (Superjuffie!, Popoz) en de film is geschreven door Tijs van Marle (Mees Kees). De Mees Kees films zijn gebaseerd op de populaire boekenreeks, geschreven door Mirjam Oldenhave.

  • Een kinderoase waarin altijd alles goed komt.
    Trouw
  • een warme en verzorgd ogende familiefilm, met herkenbaarheid als grootste troef.
    De Telegraaf

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden