sluit

Mother!

Film

In deze psychologische thriller over toewijding en opoffering woont een teruggetrokken stel in een afgelegen landhuis. Op een dag wordt hun leven overhoop gegooid door de komst van een mysterieus koppel.

Wat volgt is een reeks bizarre gebeurtenissen, onverwachte bezoeken en het zwaar op de proef stellen van hun relatie. Mother! is geregisseerd door Darren Aronofsky (Black Swan, Requiem for a Dream) en speelt mee voor de gouden leeuw op het filmfestival van Venetië. Jennifer Lawrence (Serena) en Javier Bardem (Mar Adentro, No Country For Old Men) schitteren in deze beklemmende thriller. Mother! heeft een sterke cast, er kan gerekend worden op onverwachte prestaties van Domhnall Gleeson (Ex-Machina, The Revanant) en Brian Gleeson (History’s Future). Mother! is een speelse maar ook een serieuze film gemaakt door een van de grootste regisseurs van dit moment.

  • Aronofsky blijkt gelukkig nog net zo lekker tegendraads als in zijn begindagen.
    Filmtotaal
  • Jennifer Lawrence zorgt voor spiraal van angst, waanzin en horror.
    AD
  • Je verwacht spookhuishorror, je krijgt een uitzinnige apocalyps. Fabuleus. In alle helse toestanden blijft Jennifer Lawrence het anker van de film.
    de Volkskrant

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden