sluit

Online Filmcursus #3 – Roadmovies

Film
Cursus
LUX bij je thuis

Iedere week staat een ander thema centraal in onze vierdelige online filmcursus met onze filmdocent Constant Hoogenbosch. Het thema van de derde filmcursus uit de reeks is ‘Roadmovies en de auto in de film’.

Niet het doel van de reis, maar de reis er naartoe is het belangrijkst. Dat is de regel voor alle roadmovies en de auto speelt daarbij een belangrijke rol. In deze lezing bekijken we de rol van de auto in de film, maar uiteraard ook de rol van de auto als vast onderdeel van de roadmovie. De auto als onderdeel van een zoektocht, een pelgrimage, een jacht, een vlucht of een spirituele reis.

ONLINE FILMCURSUS OVERZICHT
Dinsdag 19 mei – Online Filmcursus #1 – Eet smakelijk – de rol van eten en drinken in de wereld van film
Dinsdag 26 mei – Online Filmcursus #2 – Film en natuur
Dinsdag 2 juni   – Online Filmcursus #3 – Roadmovies en de auto in de film
Dinsdag 9 juni   – Online Filmcursus #4 – Film en de kunst van grimeren, maskers en make-up

ONLINE FILMCURSUS-REEKS
Een halfuur voordat de les begint, zul je een Skype-link in je mailbox ontvangen. Via deze link zul je in een chat komen met Constant en kan de cursus beginnen! Kaarten per cursusles kosten € 8,50. Als LUX Vriend betaal je € 6,50.

LUX BIJ JE THUIS
Dit programma is onderdeel van de online reeks ‘LUX bij je thuis’. We trakteren je komende tijd via onze online kanalen op diverse programma’s, zoals een verdiepend gesprek voor of na een (Picl-)film en een live filmquiz. Houd deze pagina, onze nieuwsbrief en social media-kanalen FacebookInstagram en YouTube in de gaten voor meer online programma’s, data en andere updates!

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden