sluit

Online special: voorpremière Yab Yum + inleiding & Q&A

Film
Cursus
livestream
Specials

Donderdag 4 februari is de intieme Nederlandse documentaire Yab Yum als exclusieve voorpremière op Picl te zien, exclusief via ons LUX-kanaal. Om deze voorpremière nog specialer te maken verzorgt filmdocent Constant Hoogenbosch een gratis online inleiding en vindt er een nagesprek plaats met regisseur Anna Maria van ’t Hek.

De inleiding start om 20.00 uur. Vervolgens bekijk je Yab Yum via online filmplatform Picl. De film is vanaf donderdag exclusief op onze Picl-pagina te vinden. Na het zien van de film volgt er een Q&A met regisseur Anna Maria van ’t Hek, onder leiding van Constant Hoogenbosch. Via de button op deze pagina kun je je aanmelden voor deze digitale inleiding en de Q&A. Je ontvangt dan op een later moment meer informatie en de link naar de digitale sessie die plaats zal vinden via Teams.

OVER DE FILM
Yab Yum vertelt het verhaal van ‘s werelds meest legendarische bordeel dat gedoemd was ten onder te gaan. Meer dan tien jaar geleden was Yab Yum in Amsterdam gedwongen haar deuren te sluiten, nadat de exclusieve club werd overgenomen door personen uit het criminele circuit. De mensen die ooit de harde kern van de club vormden, kijken nu met een nostalgische blik terug op deze iconische jaren. Levendig vertellen ze hun verhalen – zowel extravagant als pijnlijk – en nemen ze ons mee terug naar de plek waar alles kon wat God verboden heeft.

Aanmelden voor de gratis inleiding en Q&A kan via de button op deze pagina. De film zelf kijk je via ons Picl-kanaal, waar deze alleen donderdag exclusief op te zien is. Tip: nog geen Picl-account? Maak deze alvast aan!

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?