sluit

Only You

Film

Only You vertelt sensuele liefdesverhaal van Elena en Jake. De nieuwste dramafilm van Harry Wootliff is vanaf donderdag 15 augustus te zien.

Elena is een 35-jarige vrouw die op oudejaarsavond besluit het uitgaansleven in te duiken. Hier ontmoet ze, tijdens het aanhouden van een taxi, de 26-jarige Jake. De twee besluiten de enige taxi in de buurt te delen. Aan het einde van de rit scheiden hun wegen echter niet, want tijdens de rit is er iets opgebloeid. Deze toevallige ontmoeting blijkt het begin van een hartstochtelijke relatie. Ondanks het leeftijdsverschil gaan Elena en Jake na een paar weken al samenwonen. Niet lang na deze overgang beginnen de eerste gesprekken over het stichten van een gezin. Maar dat loopt niet zoals verwacht. De druk neemt toe en het idee van een gezin dreigt hun liefde voor elkaar te overschaduwen. Blijken hun overweldigende aantrekkingskracht en chemie genoeg als het echt moeilijk wordt?

BAFTA genomineerde regisseur en scenarioschrijver Harry Wootliff zet met Only You zijn eerste dramatische speelfilm achter zijn naam. Eerder werkte de Engelsman aan korte films als Nits (2004) en Trip (2008). Wootliff ontving in 2014 een BAFTA nominatie voor zijn werk aan de korte film Nits.

 • Verdrietig, tender en glorieus sexy
  The Guardian
 • Gepassioneerd, ontroerend liefdesverhaal
  Empire Magazine
 • Sterke speelfilm over onvrijwillige kinderloosheid
  NRC
 • Rauw relatiedrama
  de Volkskrant

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden