sluit

Paddington 2 (NL)

Film
Junior

Het vervolg op de hartverwarmende kinderfilm uit 2014. Paddington voelt zich inmiddels thuis bij de familie Brown en hij kan goed opschieten met de mensen in de wijk.

Voor de 100ste verjaardag van tante Lucy probeert Paddington een cadeau te kopen. Hij vindt een mooi pop-up boek van Londen. Hij hopt van het ene baantje naar het andere om het te betalen. Maar plotseling wordt het boek gestolen. En tot overmaat van ramp krijgt Paddington de schuld. Hij belandt in de gevangenis waar hij nieuwe vrienden maakt. Samen met hen probeert hij het gestolen boek terug te krijgen. Ondertussen zet de familie Brown alles op alles om Paddington’s onschuld te bewijzen.

Paul King regisseerde naast het eerste deel ook dit vervolg. De prachtige jeugdfilm kon al op een lovende recensie van The Guardian rekenen: “… Paddington 2 (is) werkelijk iets om te koesteren en niet zozeer bedoeld als eenvoudig vermaak.” Met Nederlandse stemmen van Beau van Erven Dorens, Daan Schuurmans (Het diner), Frank Lammers (Rundskop).

  • Paddington 2 is een geslaagde familiefilm met smaakvolle komische toetsen.
    Moviepulp

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden