sluit

Rock’n Roll

Film

Guillaume Canet is 43 jaar en alles lijkt hem mee te zitten. Hij heeft een succesvolle carrière als acteur en woont samen met de beeldschone actrice Marion Cottilard.

Maar als hij op een dag geconfronteerd wordt met zijn leeftijd door een twintigjarige tegenspeelster begint hij onzeker te worden. Hij zou niet meer ‘Rock-‘en-roll’ zijn. Nadat hij ook nog eens van de lijst “met welke acteurs zou je een keer naar bed willen” verdwijnt knapt er iets in hem. Hij besluit het gezinsleven met zijn vrouw en zoon, zijn voorliefde voor paardrijden en een buitenhuis op het platteland volledig op de kop te gooien en op zoek te gaan naar zijn innerlijke rockster. Hij slaat echter zo ver door met zijn nieuwe ‘look’ dat familie en vrienden zich van hem afkeren.

Showbizz satire Rock’n Roll wordt niet alleen gespeeld door acteur Guillaume Canet (Tell No One, Love Me If You Dare), hij heeft ook de film geschreven, geregisseerd en woont daadwerkelijk in het echte leven met actrice Marion Cottilard (Midnight in Paris, Allied). Canet haalde voor deze film inspiratie uit zijn eigen leven als ervaren acteur en speelt een meer neurotische versie van zichzelf.

Let op! In verband met de Vierdaagsefeesten kan er van zaterdag 15 juli tot en met woensdag 19 juli geluidsoverlast worden ervaren bij de late vertoning van Rock’n Roll. 

  • Elke bron van angst en onzekerheid waar beroemdheden mee kampen wordt onder de loep genomen.
    Filmvandaag

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden