sluit

Roze Zomer – Beautiful Something

Film

De leuke jonge poëet Brian slaat voortdurend de plank mis wanneer hij een nieuwe man ontmoet en begrijpt maar niet waarom.

De knappe en energieke Jim is niet bang om harten te breken, behalve als het gaat om zijn oudere lover, de kunstenaar Drew. Drew lijkt zich enkel te focussen op zijn nieuwste meesterwerk. Bob, een succesvolle talentmanager uit LA van midden zestig vindt tijdens zijn zakenreisjes niet alleen nieuw talent, maar ook mannen om te verwennen. De vier mannen kammen de straten van Philadelphia uit op zoek naar connectie en identiteit, maar vinden vooral ruige en kortstondige affaires. Deze avond is echter anders.

Roze Zomer
Vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus kleurt LUX roze voor de Roze Zomer. Op vrijdag 11 augustus wordt naast de voorpremière van 120 Beats Per Minute ook Appropriate Behavior vertoont. Op zaterdag 12 augustus zijn HeartstoneRaven’s Touch en Beautiful Something. Op beide dagen kan je na de film ook komen genieten van de Roze Zomerborrel, waar een speciaal aanbod geldt. Op vertoon van je filmkaartje krijg je voor €5,00 een heerlijke cocktail.

Voor het complete overzicht van het Roze Zomer programma ga je naar de tag ‘Roze Zomer’.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden