sluit

Stan & Ollie

Film

Stan & Ollie vertelt het waargebeurde verhaal van ’s werelds en Hollywoods bekendste duo: Stan Laurel & Oliver Hardy.

Steve Coogan en John C. Reily hebben de eer de rollen van deze legendarische iconen te mogen vertolken. Met hun hoogtijdagen ver achter zich, plannen Stan en Ollie een laatste theatertour door het naoorlogse Engeland en Ierland. Ondanks de hoge druk en de hectische planning, maar met de steun van hun lieftallige vrouwen Lucille (Shirley Henderson) en Ida (Nina Arianda) – een duo act en sich – herontdekken ze de liefde voor het optreden en voor elkaar wanneer ze de harten van hun publiek opnieuw proberen te stelen met hun komische acts. Stan & Olllie is het hartverwarmende verhaal over wat het spectaculaire afscheidstournee van het duo had moeten worden.

KERSTFILMONTBIJT & KERSTFILMDINER
Wil je heerlijk verwend worden tijdens de kerstdagen? Vier dan Kerst in LUX. Onze speciale kerstarrangementen bestaan uit een filmbezoek met een uitgebreid ontbijt of een avondvullend viergangendiner. Je kunt kiezen uit de films Stan & Ollie of The Favourite. Via de links in het blauwe blok, rechts op deze pagina, koop je t/m maandag 17 december kaarten voor het Kerstfilmontbijt en het Kerstfilmdiner met de film Stan & Ollie. Vanaf dinsdag 18 december zijn reguliere kaarten voor deze filmvertoning verkrijgbaar.

REGULIER
Stan & Ollie is vanaf donderdag 10 januari ook regulier te zien. Vanaf maandag 7 januari kan je daarvoor op deze pagina kaarten kopen.

FILMKRING
Op donderdag 10 januari en dinsdag 15 januari maakt Stan & Ollie deel uit van de Filmkring.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden