sluit

The Doors: Live at the Bowl ’68 Special Edition

Film
Filmspecials
Première

Op 5 juli 1968 zetten The Doors het podium van de Hollywood Bowl in vuur en vlam met een legendarisch optreden, beschouwd als het beste wat de band ooit op film heeft vastgelegd.

Het viertal wist de twee jaar ervoor hun liveoptredens te perfectioneren. Ze waren in absolute topvorm na hun derde albumrelease ‘Waiting for the Sun’ met de nummer 1 hit ‘Hello, I Love You’.

Nu, op 4 november 2021, ter ere van het 50e jubileum van het laatste studioalbum L.A. WOMAN (1971), zal The Doors: Live At The Bowl ’68 Special Edition onze zalen omtoveren tot concertzalen.

Voor Doors-fans van over de hele wereld is het dé kans om het live optreden van Jim Morrison, John Densmore, Ray Manzarek en Robby Krieger op een unieke manier te ervaren. Robby Krieger zelf zei: “De magie die is verricht om de beeld- en geluidskwaliteit van deze show te optimaliseren zal iedereen het gevoel geven alsof ze op de eerste rij in de Hollywood Bowl zitten”.

Storyline
Deze “Special Edition” release creëert een ongeëvenaarde bioscoopervaring voor fans. De film is nu geremasterd in verbluffend Dolby ATMOS® en 5.1 surround sound door Bruce Botnick, de oorspronkelijke geluidstechnicus & mixer voor The Doors die het live optreden in de Hollywood Bowl in 1968 opnam en L.A.WOMAN mede produceerde. Nauwkeurig gerestaureerd vanaf de originele camera negatieven en opnieuw gemixt en gemasterd met behulp van originele multi-track tapes. “The Doors: Live At The Bowl ’68 Special Edition” bevat het gehele concert, inclusief “Hello, I Love You”, “The WASP (Texas Radio and the Big Beat)”, “Light My Fire” en “The End”. Dit speciale bioscoopevenement ter ere van L.A. WOMAN bevat een gloednieuw optreden en een gesprek met John Densmore, Robby Krieger en Doors Manager, Jeff Jampol. Exclusief gefilmd voor het grote doek.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?