sluit

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (extended edition)

Film
Specials

Lord of the Rings is één van de meest succesvolle fantasiereeksen aller tijden en is nu te zien op het grote doek in de ‘extended-edition’. In dit eerste deel begint de hobbit Frodo aan een avontuur om een magische ring te vernietigen.

De hobbit Frodo (Elijah Wood) krijgt per toeval een machtige ring in handen die jaren zoek is geweest: de Ene Ring. De kwade Sauron is ook op zoek naar deze ring en doet er alles aan om deze in handen te krijgen. Terwijl hij uit handen van Sauron probeert te blijven, gaat Frodo samen met de tovenaar Gandalf (Ian McKellen), de dwerg Gimli (John Rhys Davies), de elf Legolas (Orlando Bloom), twee mensen en drie andere hobbits op pad om de ring te vernietigen.

De Lord of the Rings trilogie is de verfilming van de gelijknamige boekentrilogie van J.R.R. Tolkien. Zowel critici als publiek waren lovend over de films en de films zijn tot op heden populair gebleven. The Fellowship of the Ring werd voor 13 Oscars genomineerd, waarvan de film er uiteindelijk 4 won!

LORD OF THE RINGS MARATHON
Op zondag 1 november brengen we de fantasievolle filmreeks The Lord of the Rings terug op het grote doek! Vanaf 10.30 uur kijk je opeenvolgend de extended-editions van alle drie de films. Kaarten zijn alleen los (tegen regulier tarief) verkrijgbaar.

10.30 uur – The Fellowship of the Ring
15.00 uur – The Two Towers
19.40 uur – The Return of the King

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?