sluit

The Royal Ballet – De Notenkraker – Encore

Film
Filmspecials
Royal Opera House

De Notenkraker is een familiefavoriet tijdens de kerstperiode en een van de heerlijkste manieren om de betovering van ballet te ontdekken.

Het verhaal van Clara, een meisje dat op kerstavond een magisch avontuur beleeft, wordt begeleid door sprankelende muziek en zelfs dansende snoepjes! Geniet van het volledige gezelschap van het Royal Ballet in deze geliefde balletklassieker. Het orkest is het Royal Opera House onder leiding van Koen Kessels.

The Royal Opera House: Encore

Heb je de live show gemist of wil je hem nog een keer bekijken? Geen zorgen, daarvoor is het encore! Een beleving waarbij je vanuit je bioscoopstoel geniet van wereldberoemde performances van The Royal Opera en The Royal Ballet. Nergens heb je zo goed zicht op de voorstelling als tijdens een vertoning in het filmhuis. De dramatiek, de passie en de emoties; op het witte doek wordt het levensecht. Juist door de cameralens die tussen jou en de voorstelling zit, krijg je een blik op het toneel die je zelfs vanaf de duurste rij in het theater niet kunt krijgen. Je kijkt de zangers en dansers recht in het gezicht. Je voelt hun adem, je ervaart hun kunst en talent. Een unieke belevenis!

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?